ORMAN GENEL MÜDÜRÜ BEKİR KARACABEY VE BURSA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ YALÇIN AKIN BOZÜYÜK ŞEHİR MÜZESİ VE ARŞİVİ?Nİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 09/07/2020

TC. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nde görevli Genel Müdür Bekir Karacabey ve Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın, Belediyemiz Şehir Müzesi ve Arşivi’ni ziyaret ederek sergilenen eserler hakkında bilgi aldı.
Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın'ın müze ziyaretine Belediye Başkan Yardımcımız Ali Şahinoğlu eşlik etti. Müzeyi gezen ve sergilenen eserleri inceleyen Orman Genel Müdürü Karacabey ve Bölge Müdürü Akın, Başkan Yardımcımız Şahinoğlu ve uzman rehberlerden müzede bulunan eserler ile Bozüyük tarihi hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda Genel Müdür Karacabey ve Bölge Müdürü Akın, Başkan Yardımcımız Şahinoğlu'na misafirperverliği nedeni ile teşekkür etti. Başkan Yardımcımız Şahinoğlu'da Karacabey ve Akın'a ilçemiz tarihine göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür etti.