BOZÜYÜK KİTABI HAZIRLANIYOR

Tarih : 22/09/2016

Bozüyük’ün tanıtımına yönelik hazırlanacak kitap çalışmaları Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi bünyesinde başladı. Kitap hazırlıkları ile ilgili izlenecek yol haritası da Danışma Kurulu toplantısında görüşüldü.

Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi Danışma Kurulu Temmuz ayı olağan toplantısı Albay İbrahim Çolak Köşkü’nde gerçekleştirildi. Toplantı Şehir Müzesi ve Arşivi proje koordinatörü ve AK Parti Meclis Üyesi Veysel KILIÇ başkanlığında, Müze Danışma Kurulu üyeleri Avukat Ertuğrul AĞAOĞLU, Diş Hekimi Nadir MUMCU, araştırmacı gazeteci Levent SÜNAL ve eğitimci yazar Bilgen ERTEKİN ile toplandı. Toplantıda Bozüyük’ün tanıtımına yönelik hazırlanacak olan Bozüyük Kent Rehberi hakkında görüşüldü. Danışma Kurulu üyeleri tarafından hazırlanan kitapta Bozüyük’ün tarihi, kültürel değerleri, köyleri, nerede kalınır, nereye gidilir gibi tanıtıcı bilgiler yer alacak.