DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA ÖĞRENCİLERİ MÜZEYİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 28/09/2017

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümü son sınıf öğrencileri Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi’ni ziyaret ederek, müzede sergilenen eserler ve müze binasının restorasyon süreci hakkında görevlilerden bilgi aldılar.
Bozüyük Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mart ayında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI’nın katılımları ile hizmete sunulan şehir müzesi her geçen gün artan ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri ve hocalarının katıldığı ziyarette öğrenciler, Müze görevlilerinden müzenin tarihi binası ve müzede sergilenen eserler hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Ziyaret sonunda gösterilen misafirperverlik ve görevlilerin ilgisi nedeni ile teşekkür eden geleceğin Şehir ve Bölge Planlamacıları, böylesine değerli bir müzeyi kente kazandırdığı için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya ve Bozüyük Belediyesi’ne teşekkür ettiler.