BOZÜYÜK TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ ŞEHİR MÜZESİ VE ARŞİVİ ZİYARETİ

Tarih : 20/08/2017

BOZÜYÜK ŞEHİR MÜZESİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen vizyon projelerden biri olan Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi Bozüyük’ten ve şehir dışından gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Haftanın yedi günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet veren Şehir Müzesi son olarak Bozüyük Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nden gelen misafirlerini ağırladı.
Bozüyük Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nden gelen ziyaretçiler müzeyi gezerek sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Son derece keyifli bir ortamda gerçekleştirilen müze ziyaretinde, ziyaretçiler tarafından sorulan sorularını yanıtlayan Müze personeli, Müzede şehrin tarihi için son derece önemli olan eserlerin yer aldığını vurgulayarak, Şehir Müzesi ve Arşivi’ni Bozüyük’ün tarihini öğrenmek isteyen herkesin müzeyi mutlaka ziyaret etmeleri gerektiğini belirtti.
Ziyaret sonunda Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nden gelen misafirler ile birlikte müze önünde hatıra fotoğrafı çektirilirken, ziyaretçiler gösterilen misafirperverlik nedeni ile personele, böylesine anlamlı bir eserin Bozüyük’e kazandırılmasını sağlayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.