ŞEHİR MÜZESİNDE MÜZELER HAFTASINDA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Tarih : 21/05/2017

MÜZELER HAFTASINDA "SİYAH BEYAZ BOZÜYÜK FOTOĞRAF SERGİSİ"AÇILDI

Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi bahçesinde düzenlenen “Siyah Beyaz Fotoğraf Sergisinde " 1880 Yılında Abdülhamit Han'ın Saray fotoğrafçısının çektiği Bozüyük resimlerinden başlayarak 1950 ve 1960’lı yıllarda çekilmiş ve o dönemki Bozüyük’ü konu alan fotoğraflar  ziyaretçileri ile buluştu.Açılışı gerçekleştiren ve sergide konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Bizden önceki insanların yaşadığı Bozüyük’ü tüm ayrıntıları ile görmek, büyüklerimizden dinlendiğimiz Bozüyük’ü siyah beyaz karelerde karşımızda görmek bizleri çok mutlu etti. Ben bu vesile ile Müzeler Haftasını kutlar bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize ve Müze Koordinatörü Meclis Üyem Veysel KILIÇ' a teşekkür ediyorum” dedi.

Hafta sonu boyunca müze bahçesinde ziyarete açık olacak olan fotoğraf sergisi, Pazartesi gününden itibaren Sarar AVM’de Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek.