EMEKLİ GENEL KURMAY BAŞKANI HÜSEYİN KIVRIKOĞLU ŞEHİR MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 17/05/2017

Bozüyük’ün yetiştirdiği en büyük değerlerden birisi olan emekli Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin KIVRIKOĞLU Bozüyük Belediyesi’ni ve Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi’ni ziyaret etti.

Müzeyi gezerek müzede sergilenen eserler hakkında bilgi aldı ve kendi bilgilerini aktardı. Emekli Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin KIVRIKOĞLU Müze Anı Defteri’ni imzalayarak kendisi için çok önemli olan 14 madalyasından 3’ünü Azerbaycan Şeref Madalyası, ABD Liyakat Madalyası ve Gürcistan Şeref Madalyası’nı Bozüyük Şehir Müzesi’ne bağışladı. Başkan BAKICI’da emekli Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin KIVRIKOĞLU’na bağışları ve destekleri için teşekkür ederek ziyaretin anısına teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca Müze kurulum koordinatörü ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veysel KILIÇ’ta kendisine Metristepe Anıtı portresi hediye etti.