BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE YÖNELİK MÜZE KURULUM ÇALIŞMALARI HAKKINDAKİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Tarih : 21/02/2017

Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi kurulum çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Bozüyük Belediyesi CHP ve MHP Belediye Meclis Üyeleri müze kurulum çalışmaları hakkında bilgilendirildi.
Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına CHP Belediye Meclis Üyeleri; Coşkun AKSU, İsmail YEMEN, İsmail Hakkı DEMİR ve Mehmet AYTAŞ, MHP Belediye Meclis Üyelerinden; Avukat Emel Akan YILDIRIM, Derya Ahmet BALTACI, Hakan KARUK, Şaban DUMAN, İsmet ÜLKEN, Nizamettin KIRKAN, Evren KARADENİZ katıldı. Toplantıda Müze Kurulum Koordinatörü ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veysel KILIÇ hazırladığı sunum eşliğinde müze ile ilgili olarak bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Misafirlerine müzeyi de gezdiren KILIÇ Müzenin bu günkü konumuna gelmesi ile ilgili olarak detaylı bilgiler aktararak, Kültür Bakanlığı ile yapılan çalışmalar, müzede sergilenecek eserlerin kimlerden temin edildiği, müze içinde yer alan eserler ve açılış tarihi hakkında bilgi verdi ve Meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.