AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ MÜZE KURULUM ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Tarih : 21/02/2017

Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi kurulum çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Bozüyük Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyeleri müze kurulum çalışmaları hakkında bilgilendirildi.
Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi’nde gerçekleştirilen toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, Mehmet BAL, Mehmet Doğan TUNÇ, Ayhan ERSOY, Uğur SOYLU, Kemal TURGUT, Abdurrahman KIRGIZ, Hüseyin KÖSEMEN, Diş Hekimi Sinan URHAL ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN katıldı. Toplantıda Müze Kurulum Koordinatörü ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veysel KILIÇ hazırladığı sunum eşliğinde müze ile ilgili olarak bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Meclis Üyelerine Müzenin bu günkü konumuna gelmesi ile ilgili olarak detaylı bilgiler aktaran KILIÇ, Kültür Bakanlığı ile yapılan çalışmalar, müzede sergilenecek eserlerin kimlerden temin edildiği, müze içinde yer alan eserler ve açılış tarihi hakkında bilgi vererek Meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.