BOZÜYÜK ŞEHİR MÜZESİ VE ARŞİVİ TARAFINDAN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Tarih : 26/09/2016

Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi bünyesinde; Bozüyük’ün tarihine ışık tutacak, Osmanlıca, Arapça el yazması ve matbu kitaplar, belgeler, makbuz, bilet, pul, berat gibi her türlü Osmanlıca yazılı evrağın yanı sıra öğrenci ve araştırmacılara kaynaklık edebilecek her türlü kitabın bulunabileceği bir kütüphane oluşturulabilmesi amacıyla Kitap Bağış Kampanyası düzenlendi. Kütüphane bünyesinde normal bir kütüphanede bulunabilecek tarih, sanat, sanat tarihi, epigrafi, Osmanlıca, arkeoloji, coğrafya, bilim-kurgu, müze, müzecilik, mimarlık, koruma, restorasyon gibi çeşitli konularda yayınlanan eserlerin yer alması planlanıyor. 26 Eylül 2016 Pazartesi gününden itibaren başlayacak Kitap Bağışı Kampanyasında kitap bağışında bulunmak isteyenler kitaplarını hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde Müze yetkililerine teslim edebilirler.